Afspraak maken

Voor het maken van afspraken zijn wij op dinsdag, woensdag en donderdag
telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 11.30 uur.

Telefoonnummer van de praktijk:

0172 495 666

Bent u een nieuwe patiënt?
Geef dan op één van voornoemde dagen telefonisch uw persoonlijke gegevens door. Hierdoor kunnen wij uw gegevens tijdig verwerken.

De assistente vraagt in de regel naar de reden van het consult of de visite.
Dit is geen nieuwsgierigheid, maar bedoeld om een indruk te krijgen van de ernst van het probleem en de tijd die hiervoor moet worden gereserveerd.

Wilt u meer dan één probleem bespreken?
Als u meer dan één probleem wilt bespreken wilt u dat dan vermelden?
Het is raadzaam om indien mogelijk een chronologische lijst van de problemen te maken.
Neem ook eventuele medische rapporten mee.

Heeft u al een bril of contactlenzen?
Bril dragende patiënten verzoeken wij het laatste brilrecept mee te brengen. Mocht u het laatste brilrecept niet hebben, vraag dit dan aan uw opticiën.
Patiënten die contactlenzen dragen, worden verzocht om deze zo mogelijk drie weken vóór het onderzoek niet meer te dragen.

Kledingadvies voor de afspraak
Tijdens het consult wordt een loopproef uitgevoerd. In verband met deze loopproef is het raadzaam geen schoenen met hoge hakken te dragen.

Bent u verhinderd?
Wij verzoeken u een eventuele afzegging uiterlijk 12 uur van te voren aan ons door te geven (liefst per fax), anders zijn wij genoodzaakt het consult in rekening te brengen. Dit met uitzondering van calamiteiten.

  • 16 jaar geen last van duizeligheid

    In januari 1995 is bij mij de ziekte van Ménière geconstateerd. Medicijnen hielpen niet. In hetzelfde jaar heeft Dr. Vente mij een Utermöhlen prismabril aangemeten en daarna heb ik bijna 16 jaar (en 4 controles) geen last meer gehad van duizeligheid!

  • Onze dochter is een stuk vrolijker geworden

    Op basis van verschillende leestests, en uw onderbouwing voor “de prismabril van Utermöhlen”, heeft mijn dochter op school meer tijd gekregen voor het maken van proefwerken en repetities. Dit is een succes, omdat ze deze toetsen nu af kan maken binnen de ruimere tijd en zo kan laten zien wat ze weet.

  • De prismabril maakt het wat rustiger

    Onlangs heeft u onze zoon gezien vanwege hoofdpijn en duizeligheidsklachten. U heeft toen geconstateerd dat hij niet de ziekte van Ménière heeft. U heeft een recept voor een prismabril geschreven waarmee hij zijn zicht kan optimaliseren. Daarmee spaart hij zijn energie en verlaagt zo de druk op nog meer hoofdpijn.